Actief sinds 1999. Gevestigd op Groothandelscentrum Midden-Nederland, Laagraven 5d, 3439 LG  Nieuwegein ~ Tel: +31 6 25540743 ~ E-mail: info@zitonline.nl

Contacten leggen

Als ondernemer weet je dat zaken doen begint met contacten leggen. In jouw winkel, tijdens netwerken, online, zakelijke contacten leg je overal. Maar hoe houd je die nieuwe contacten ofwel die potentiele klanten nu makkelijk vast en in beeld? Dat doe je met Zoho CRM het online relatie-beheersysteem.

workshop

Relaties bouwen

Hoe bouw je van het eerste contact met een potentiele klant een hechte relatie op? Een excel-sheet? Je mobiel? Stapels geeltjes? Daarmee verlies je het overzicht en gaan kansen aan je voorbij. Met Zoho CRM is dat met honderden, duizenden contacten gemakkelijk te doen.

workshop

Zaken Doen!

Als ondernemer weet je dat mensen je moeten kennen, ze moeten je mogen en vertrouwen, pas dan zullen ze zaken met je doen. Dat is waar het om gaat en met Zoho CRM bereik je dat makkelijker dan ooit. Zoho CRM maakt relatiebeheer makkelijk met meer resultaat.

workshop

Zoho CRM: Zo makkelijk voor iedere ondernemer

Met Zoho CRM heeft u alle informatie van uw klanten overzichtelijk op een plek bij elkaar. Geen bureau vol met ‘geeltjes’ meer, geen schoenendoos vol met visitekaartjes meer nodig. In plaats van een schoenendoos vol visitekaartjes door te spitten, maakt u eenvoudig gebruik van de zoekfunctie om alle informatie over uw relatie op uw scherm te krijgen. Bij elke contactpersoon kunt u steeds aantekeningen opslaan compleet met een herinnering voor het volgende contactmoment. Zo kunt u op elk moment de geschiedenis van de klant zien. En het systeem herinnert u eraan wanneer u weer contact moet opnemen, bijv. om een offerte na te bellen. Zoho CRM is toegankelijk voor meerdere gebruikers, zodat u de informatie makkelijk kunt delen met collega’s. Op die manier kunnen zij tijdens uw afwezigheid precies zien wat er afgesproken is met de klant.

Zoho CRM video

Over Zoho Corporation het internationale bedrijf achter Zoho.com

Zoho.com biedt een uitgebreide bundel van programma's voor zakelijke productiviteit en samenwerking. Klanten gebruiken Zoho om hun bedrijfsprocessen te draaien, het beheren van hun informatie en productiever te zijn, dit terwijl men op het kantoor of onderweg is, zonder zich zorgen te maken over dure of verouderde hardware of software.

Tot op heden heeft Zoho.com 25 + online applicaties gelanceerd - van CRM naar Mail, Office Suite, Project Management, Facturatie, web conferencing en meer. Zoho heeft vele prijzen, waaronder een InfoWorld 2009 "Product of the Year" award, een 2008 PC World "25 Most Innovative Products Award" en een 2007 TechCrunch ontvangen "Best Enterprise Start-up." Zoho.com is een divisie van Zoho Corporation, een particulier en winstgevend bedrijf.

Met kantoren in Californië, Austin, Chennai, Yokohama en Peking, Zoho Corporation dient de technologische behoeften van meer dan 9 miljoen klanten wereldwijd. In Nederland wordt Zoho vertegenwoordigd door onze eigen Goldpartner Cloudadvies onder leiding van Emiel Sprenger.